Kick-off – Het Liquidware Tech Insider Programma 2018

crowd-2045289_1920Begin 2018 is het zo ver, vanuit Liquidware Nederland starten we met het Liquidware Tech Insider Programma. Het programma zal zich volledig focussen op het delen van kennis en ontwikkelingen rondom het Liquidware portfolio, waarbij we de deelnemende IT/EUC-professional uiteraard niet met lege handen naar huis sturen. Wat wij hiervan verwachten? Een gezellige tijd met gelijkgestemden en oprechte feedback, dat is alles.

Eerste stappen

De afgelopen jaren ben ik in de gelukkige omstandigheid geweest om zelf deel uit te mogen maken van verschillende communities, en als er een ding is wat ik heb geleerd dan is het wel dat de feedback vanuit deze groepen, gevuld met enthousiastelingen en technische specialisten goud waard is.

Het duurde dan ook niet lang voordat het idee rondom het LTI-programma was geboren. Niet alleen wordt er op het hoogste niveau over techniek gesproken en leren we van elkaar, het is ook gewoon erg gezellig. Daarnaast kennen we allemaal de toegevoegde waarde van een solide netwerk, iets waar je zonder twijfel vroeg of laat voordeel uithaalt.

Inmiddels hebben we verschillende IT/EUC-professionals uitgenodigd om deel te nemen aan het programma.

Aan geïnteresseerden in ieder geval geen gebrek, zo bleek de afgelopen dagen –  hartelijk dank voor jullie enthousiasme, ideeën en leuke reacties!

Mocht je na het lezen van deze blog ook interesse hebben om deel te nemen, schroom dan niet om ons een berichtje te sturen, we hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar. Momenteel is er geen harde limiet, echter kiezen wij er wel voor om de groepsgrote enigszins te beperken – kwaliteit over kwantiteit.

Wat we gaan doen

Diverse malen per jaar organiseren we webinars waarbij we onze leden volledig bijpraten wat betreft de laatste ontwikkelingen binnen en rondom Liquidware. Wat is er nieuw, wat komt eraan, roadmap planning en meer. Niet eenmaal per maand, of eenmaal per twee maanden een vaste afspraak, nee, daar geloven wij niet in. Als we echt iets te melden hebben hoor je dat van ons, we gaan niet onnodig je tijd en energie claimen.

Het idee achter het Liquidware Insider Programma is meervoudig, maar vooral ook eenvoudig. Enerzijds willen we graag ons portfolio onder de aandacht brengen bij een breder publiek, maar eerlijk gezegd is dat slechts bijzaak. Door de Liquidware Tech Insider groep van tijd tot tijd bij te praten en meer te betrekken bij wat er zoal speelt binnen de muren van Liquidware hopen we dat we op basis van jullie feedback onze producten en services kunnen verbeteren.

Nederlanders zijn IT’ers pur sang, er zijn maar weinig landen ter wereld waar technology zo wordt omarmt als binnen Nederland. Om nog maar te zwijgen over onze verschillende communities. Mede om deze reden, en natuurlijk omdat we ons primair richting op Nederland en de Benelux beginnen we met uitsluitend Nederlandstalige deelnemers uit te nodigen.

Het volgende hebben we in gedachte:

  • Diverse webinars gedurende het jaar, alleen als we echt iets te melden hebben. Aangezien we exclusief te maken hebben met Nederlandstalige Europeanen kunnen we onze sessies op ‘normale’ tijden inplannen.
  • Trainingen en/of workshops rondom ons portfolio. Omdat (nog) niet iedereen de toegevoegde waarde van onze producten kent, zullen we hier op verschillende manieren aandacht aan besteden gedurende 2018.
  • Hiernaast willen we (maximaal) twee keer per jaar een diner organiseren waarbij we jullie kort bijpraten, we met z’n allen genieten van een hapje en een drankje met alle ruimte om ook onderling ideeën en ervaringen uit te wisselen.
  • NFR-licenties t.b.v. het volledige Liquidware portfolio.
  • Plus nog een aantal (mogelijk zeer aantrekkelijke) voordelen welke zijn voorbehouden aan de Liquidware Tech Insider groep.
  • En natuurlijk hebben we swag, heel veel swag!

Wat we ervoor terugverwachten? Nou, niets bijzonders eigenlijk. Als je als Tech Insider van tijd tot tijd aanwezig kan zijn bij de diverse webinars en diners, of in ieder geval een van de twee dan zouden we dat al erg waarderen. Verder is het volledig aan jullie om iets te roepen op social media of om, bv een blog te schrijven, om maar enkele voorbeelden te noemen. Maar nogmaals, niets moet.

Hartelijk dank voor het lezen, wij hebben er alvast zin in!

Vriendelijke groet,

Bas.

2 thoughts on “Kick-off – Het Liquidware Tech Insider Programma 2018

  1. Pingback: An instant hit! The Liquidware partner training 2018 – Spring edition

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.